Agenda Activiteiten

Hieronder vind je de agenda met de geplande activiteiten van InnerSeeing. Zodra een activiteit in de agenda staat kan je je hiervoor aanmelden. Komen onderstaande data niet goed uit? Vul hieronder je e-mailadres in, dan houden we je op de hoogte van nieuwe startdata.

*door te klikken op Verzenden ga ik akkoord met de PrivacyVerklaring

Mindfulness Training

Start datum: 9 mei 2019

Eind datum: 27 juni 2019

Tijd: 19:00 - 21:30

Locatie: Utrecht Lunetten

De trainingen vinden plaats op donderdagavonden en duren 2,5 uur. Daarnaast is een stiltedag onderdeel van het programma. Deze vindt plaats op zaterdag 15 juni. Meld je hier aan.

HET IS NIET MEER MOGELIJK JE VOOR DEZE TRAINING AAN TE MELDEN

Stiltedag

Datum: 15 juni 2019

Tijd: 09:45 - 16:00

Locatie: Utrecht Lunetten

De stiltedag vindt plaats op zaterdag en is een effectieve manier om gedurende een wat langere tijd Mindfulness te beoefenen. De dag is een vast onderdeel van de Mindfulness Training 8-weekse, maar is ook toegankelijk voor mensen die al elders een training gevolgd hebben. Of diegenen die ervaring hebben met andere vormen van meditatie. Meld je hier aan.

Stadsverlichting

Datum: 16 juni 2019

Tijd: 19:00 - 20:00

Locatie: Utrecht Lunetten

Stadsverlichting is een netwerk van 1017 huiskamers in Nederland waar mensen samenkomen om elke maand een uur stil te zijn/te mediteren. Je hoeft geen ervaring met meditatie te hebben, het is gratis, er zijn geen verplichtingen.