Apps voor Mindfulness

Onderstaande apps kunnen je helpen om je Mindfulness beoefening te ondersteunen. Klik op de afbeelding om naar de website te gaan waar je de app kan downloaden.

VGZ Mindfulness App

App Mindfulness VGZDe app biedt een speciaal Mindfulness programma dat vijf weken duurt,  maar je kan ook losse oefening uitkiezen. Je kan aangeven waar je bent (bijvoorbeeld in de trein of op je werk) en hoeveel tijd je hebt. De app komt dan met een geschikte oefening voor dat moment. Je kan ook oefeningen in je agenda zetten.

 

Insight Timer App

App Insight TimerDit is wereldwijd één van de meest gebruikte apps. Er zit een timer op die je zelf qua tijd en bellen (bijvoorbeeld met een extra tussenbel tijdens de meditatie) kan instellen. Er zijn duizenden geleide meditaties, lezingen en sinds kort ook korte workshops. Daarnaast kan je zien wie er op de wereld nog meer mediteerden terwijl jij dat deed. Een leuke manier om te zien hoeveel mensen elk moment met mindfulness bezig zijn!

Headspace App

App HeadspaceOok deze app is zeer veel gebruikt. Het bevat een 10-daags startprogramma, maar ook losse oefeningen voor bijvoorbeeld angst, stress, op het werk, focus en slapen.

Scroll naar top