Waarom bij InnerSeeing?

Waarom Mindfulness bij InnerSeeing? Er zijn veel mensen / centra die Mindfulness aanbieden. Waarom bij ons een Mindfulness Training of Stiltedag volgen? Lees hieronder hoe wij ons onderscheiden.

Trainers

Mindfulness leer je niet uit een boekje. Natuurlijk helpt een opleiding bij je trainersvaardigheden, maar Mindfulness is een manier van leven. In onze visie is dagelijkse beoefening en het doen van retraites waarbij je diepgaande ervaringen met Mindfulness en de werking van de Mind opdoet erg belangrijk. Zo staan we voor onze kwaliteit als Mindfulness trainers. Lees hier meer over welke opleidingen wij hebben gedaan en onze ervaring met Mindfulness.

Visie

InnerSeeing onderscheidt zich ook door haar visie waarin we drie punten willen benadrukken:

Eigen Wijsheid: Uiteindelijk weet niemand, geen persoon, theorie of boek, welke keuzes jij moet maken of wat goed voor je is. Zelfs niet een Mindfulnesstrainer 😉 Het gaat ons er dan ook niet om Mindfulness of zelfs ons te geloven. Het gaat om jouw eigen persoonlijke ervaring van hoe jouw Mind zich gedraagt: jouw eigen wijsheid.

Gedeelde Menselijkheid: Naast deze eigen ervaring die voor ieder persoonlijk is, hebben we als mensen ook veel gemeen. Mensen verschillen van elkaar in allerlei opzichten, maar als je beter kijkt is er tegelijkertijd een enorme gemeenschappelijkheid. Het beseffen en ervaren van deze gedeelde menselijkheid zorgt voor een groter vermogen om jezelf en anderen zonder oordelen te zien. Dit zorgt voor een rustigere Mind. Mindfulness gaat in onze visie daarom ook om het ontdekken van deze universaliteit.

Mindfulness voor elke dag: Als laatste is Mindfulness in onze visie niet alleen iets voor wanneer je gestresst of gehaast bent, maar ook voor als het leven op rolletjes verloopt!  Lees hier meer over onze visie op Mindfulness.

Vertrouwen & Compassie

Mindfulness betekent voor ons ook dat we ons bewust zijn hoe we met anderen omgaan en dus ook met jou. Mocht het cursusgeld te veel voor je zijn, dan overleggen we graag over de prijs. We bieden graag korting voor studenten en minima.

Als je een keer te laat bent of niet kan komen, dan bellen/mailen we gewoon even om te bespreken wat er tijdens de training behandeld is. Zo kun je thuis weer fijn verder oefenen.

Als een (fysieke) beperking je belemmert kunnen we samen kijken hoe je toch de training kan volgen. Op een meditatiekussen zitten is sowieso niet noodzakelijk: een stoel ik net zo goed.

Heb je een allergie dan houden we daar rekening mee met de lunch en kopen we speciale koekjes.

We zijn open over onze eigen ervaringen en onze eigen beperkingen als trainer. Vertrouwen in en rekening houden met elkaar zijn voor ons belangrijke waarden.

Scroll naar top