Waarom bij InnerSeeing?

Waarom Mindfulness bij InnerSeeing? Er zijn veel mensen / centra die Mindfulness aanbieden. Waarom bij ons een Mindfulness Training of Stiltedag volgen? Lees hieronder hoe wij ons onderscheiden.

Mindfulness vanuit het hart

Ik ben Mindfulness gaan geven omdat ik de enorme waarde daarvan in mijn leven met heel mijn hart voel en ervaar en ik dit anderen ook gun. Ik vind het dan ook belangrijk dat trainingen toegankelijk voor iedereen zijn. Wie je ook bent, hoe het ook met je gaat, waar je vandaan komt.

  • Mocht je twijfelen, groepstrainingen lastig vinden, andere belemmeringen ervaren: ik hoor het graag, bijvoorbeeld via het contactformulier. Ik ben niet het type dat je een training in praat. Het moet voor jou net zo goed voelen als voor mij.
  • Mocht het cursusgeld te veel voor je zijn, dan overleg ik graag over de prijs. Ik bied graag korting aan studenten en minima.
  • Als een (fysieke) beperking je belemmert kunnen we samen kijken hoe je toch de training kan volgen. Op een meditatiekussen zitten is sowieso niet noodzakelijk: een stoel is net zo goed.

Vertrouwen in en rekening houden met elkaar zijn voor mij belangrijke waarden.

Als Mindfulnesstrainer

Mindfulness leer je niet uit een boekje. Natuurlijk helpt een opleiding bij je trainersvaardigheden, maar Mindfulness is een manier van leven. In mijn visie is dagelijkse beoefening en het doen van retraites waarbij je diepgaande ervaringen met Mindfulness en de werking van de Mind opdoet als trainer een voorwaarde. Zo staan ik voor mijn kwaliteit als Mindfulness trainer. Lees hier meer over welke opleidingen ik heb gedaan en mijn ervaring met Mindfulness.

Ik ben open over mijn eigen ervaringen en mijn eigen beperkingen als trainer. Door Blogs te schrijven kan jij lezen wat mijn visie is en of dit bij je aansluit. Zo versterken we elkaar samen.

Visie

InnerSeeing onderscheidt zich ook door haar visie waarin we drie punten willen benadrukken:

Eigen Wijsheid: Uiteindelijk weet niemand, geen persoon, theorie of boek, welke keuzes jij moet maken of wat goed voor je is. Zelfs niet een Mindfulnesstrainer 😉 Het gaat mij er dan ook niet om Mindfulness of mij te geloven. Het gaat om jouw eigen persoonlijke ervaring van hoe jouw Mind zich gedraagt: jouw eigen wijsheid.

Gedeelde Menselijkheid: Naast deze eigen ervaring die voor ieder persoonlijk is, hebben we als mensen ook veel gemeen. Mensen verschillen van elkaar in allerlei opzichten, maar als je beter kijkt is er tegelijkertijd een enorme gemeenschappelijkheid. Het beseffen en ervaren van deze gedeelde menselijkheid zorgt voor een groter vermogen om jezelf en anderen zonder oordelen te zien. Dit zorgt voor een rustigere Mind. Mindfulness gaat in onze visie daarom ook om het ontdekken van deze universaliteit.

Mindfulness voor elke dag: Als laatste is Mindfulness in onze visie niet alleen iets voor wanneer je gestresst of gehaast bent, maar ook voor als het leven op rolletjes verloopt!  Lees hier meer over onze visie op Mindfulness.