Mindfulness Training

Een Mindfulness Training bestaat uit een wekelijkse lessenserie van 8 weken.  Iedere les duurt 2,5 uur. Daarnaast vraag ik je om thuis te oefenen; dit vormt een belangrijk deel van de training. Ook is een stiltedag onderdeel van het programma (zie hier meer informatie over deze dag). De dag zal plaatsvinden op een zaterdag en duurt van ongeveer 10:00 uur tot 16:00 uur.

Inhoud van de Mindfulness Training

Tijdens de lessen doen we verschillende oefeningen om onze aandacht te trainen en zo onze eigen wijsheid te ontdekken. Dat kunnen zittende oefeningen zijn, maar ook bewegend en liggend. Deze oefeningen wisselen we af met theorie en uitwisseling in de groep. Zo behandelen we onder andere:

  • Wat betekent het om Mindful te zijn?
  • Waardoor raken we uit “het moment”?
  • Hoe kunnen we omgaan met stress?
  • Hoe kunnen we ons effectiever verhouden tot onze gedachten en emoties?

De focus ligt op het oefenen en minder op de theorie. De stiltedag vindt richting het einde van de cursus plaats, zodat je al wat geoefend bent.

Wat kost de Mindfulness Training?

De gehele training kost €329,- (incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW) en hierbij zijn het oefenboek, audiomateriaal, de stiltedag alsmede thee en iets lekkers tijdens de training en stiltedag inbegrepen. Ook een lunch op de stiltedag is inbegrepen.

Voor studenten en minima hanteren we een cursusprijs van €269*. We vinden het belangrijk dat Mindfulness voor iedereen toegankelijk is. Mocht het cursusgeld een belemmering voor je zijn, neem contact met ons op. We komen er dan vast wel samen uit.

Wanneer begint de training?

Check de agenda om te zien wanneer ik weer met een nieuwe groep start en op welk dagen het plaatsvindt.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Aanmelden voor de training kan via het contactformulier. Nadat we je bericht heb ontvangen nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Mindfulness Training
Houd mij op de hoogte van nieuwe startdata!
*door op Verzenden te klikken ga ik akkoord met de PrivacyVerklaring