Stiltedag Mindfulness

Een stiltedag is een effectieve manier om gedurende een wat langere tijd Mindfulness te beoefenen. De stilte en het doen van meerdere oefeningen achter elkaar zorgen voor wat meer rust en diepgang in de oefeningen. Ook als opfris als je een tijdje geleden met Mindfulness bezig bent geweest, is het erg geschikt.

Tijdens een stiltedag dompelen we ons van 10:00 uur tot 16:00 uur onder in verschillende Mindfulness oefeningen. Vanaf het moment van de eerste oefening tot de laatste oefening wordt er in principe niet gepraat. Ook niet tijdens de lunch. Aan het einde van de middag (rond 15:00 uur) beginnen we weer met spreken. Dan wisselen we onze ervaringen uit en kijken hoe deze dag geweest is.

Voor wie?

Een stiltedag is een vast onderdeel van de Mindfulness training. Ook anderen die ervaring hebben (bijvoorbeeld als je ergens anders een Mindfulness training hebt gevolgd of ervaring hebt in Vipassana of Zen) zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Mocht je nog geen ervaring met meditatie hebben dan raad ik je aan eerst een training te volgen, omdat er tijdens deze dag veel minder instructie zal zijn.

Lees hier de Blog over Sanne’s eerste ervaring met een Stiltedag.

Wat kost een Stiltedag?

Voor deelnemers van de Mindfulness training zit de dag inbegrepen bij het cursusgeld. Als je aan een losse stiltedag mee wil doen kost dit €39. Dit is inclusief thee, iets lekkers en een vegetarische lunch. Mocht de prijs een belemmering voor je zijn, neem contact met mij op.

Wanneer is de Stiltedag?

Kijk in de agenda wanneer er weer een dag gepland staat.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kan je aanmelden via het contactformulier. Als we je berichtje hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

 

Stiltedag Mindfulness Training
Hou mij op de hoogte van nieuwe startdata!
*door op Verzenden te klikken ga ik akkoord met de PrivacyVerklaring