Trainers

De trainingen bij InnerSeeing worden gegeven door Sanne en Peter. Hieronder kun je meer over ons en over onze ervaringen met Mindfulness en meditatie lezen.

Sanne

Trainer MindfulnessMijn naam is Sanne, 33 jaar. De beoefening van Mindfulness en meditatie is voor mij een nooit voltooide reis. Een reis vol met mooie en minder mooie (maar waardevolle) ontdekkingen die mijn leven rijk maken. Ontdekkingen die ik nooit had kunnen voorzien, waarvoor ik dankbaar ben dat ze mijn leven richting geven en sturen. Mindfulness stuurt mijn leven zo naar meer zingeving, eigen wijsheid en balans.

Na de middelbare school heb ik psychologie gestudeerd. De Mind van de mens vond en vind ik eindeloos interessant. Toch kwam ik erachter dat ik geen psycholoog wilde worden. Ook had ik de behoefte meer maatschappelijk bezig te zijn. Zodoende heb ik toen ook Internationale Ontwikkelingssamenwerking gestudeerd. Daarna heb ik verschillende banen in de ontwikkelingssamenwerking gehad en heb ik de afgelopen jaren vluchtelingen en asielzoekers begeleid bij hun leven op het AZC en hun start in Nederland. Momenteel werk ik als sociaal makelaar bij het dorpsteam in Driebergen. Hier help ik initiatieven van bewoners en organisaties op te zetten door advies te geven, ideeën aan te jagen en mensen en organisaties aan elkaar te verbinden.

Mijn interesse in de Mind bleef altijd en na een aantal jaren verschillende cursussen en retraites gedaan te hebben besloot ik nog meer mijn passie te volgen: mij ook professioneel bezighouden met Mindfulness en meditatie. Daarom heb ik eind 2017 een opleiding tot Mindfulness trainer gevolgd en InnerSeeing opgericht.

In de trainingen houd ik van een nuchtere  en no-nonsense benadering. Met veel plezier begeleid ik cursisten hun eigen wijsheid te vinden.

Sinds een aantal jaren beoefen ik dagelijks Mindfulness in de vorm van Vipassana (in de traditie van Mahasi) en heb ik intensieve stilteretraites gevolgd:

Verder heb ik meditatieweekenden mogen volgen bij Paul Boersma, Doshin Houtman, Visu Teoh, Riët Aarsse, Shaila Catherine, Virañani en Ayya Agganyani. Deze laatste twee zijn respectievelijk een Amerikaanse en Duitse non, beide wonende in Myanmar.

Begin 2018 heb ik de basisopleiding Mindfulness Trainer bij SeeTrue afgerond.

Peter

Trainer Mindfulness PeterIk ben Peter, 38 jaar. Meditatie en Mindfulness hebben mij meer innerlijke rust gebracht en helpen me om steeds meer vanuit mijn hart te leven. Ik ben een nuchter persoon en benader Mindfulness en meditatie pragmatisch. Ik heb een gedegen kennis van de Boeddhistische tradities, waaruit veel van de in Mindfulness gebruikte technieken voortkomen. Mindfulness is voor mij een manier om vol en met aandacht in het leven te staan. Met veel plezier geef ik daarom Mindfulness Trainingen om anderen hier ook kennis mee te laten maken.

Bij SeeTrue heb ik de opleiding tot Mindfulnesstrainer gedaan. Mometeel ben ik bezig met de afronding van de opleiding tot VMBN gecertificeerd Mindfulness Trainer. De afgelopen jaren heb ik verder diverse retraites gedaan in verschillende tradities. Ik houd er van mij breed te blijven ontwikkelen.

Scroll naar top