Workshops Mindfulness

Om allerlei redenen kunnen Mindfulness workhops een goede (eerste) stap zijn.

  • Wellicht is een training op dit moment een te grote stap voor je
  • Zijn er redenen waarom een volledige training nu niet in je leven past
  • Heb je (ergens anders) eerder een Mindfulness training gedaan en zoek je een opfrisser
  • Zoek je een originele activiteit om met vrienden, collega’s, broers/zussen, familie te volgen
  • Wil je eens proeven om te kijken of Mindfulness iets voor je is
  • Wil je Mindfulness rondom een bepaald thema volgen, zoals communicatie, eten, pijn, stress of piekeren

Hoe het ook zij, een workshop is dan een prima manier om met Mindfulness bezig te zijn of kennis te maken.

Ik ben van plan om met enige regelmaat workshops rondom specifieke thema’s te plannen (zie hiervoor de agenda), maar je individueel of met een groep aanmelden voor een workshop op maat kan ook.

Geplande workshops

Een al geplande workshop zal rondom een specifiek Mindfulness thema worden gegeven (zoals communicatie, eten, pijn, stress of piekeren) en zal ongeveer 3 uur duren. Daarvoor vraag ik €35,- per persoon, inclusief oefenmateriaal en thee. Het minimaal aantal aanmeldingen is 4 personen, maximaal 12. Voor meer details over tijden en data, zie de agenda. Aanmelden kan via het contactformulier.

Workshop op maat

Voor workshops op maat je kun je je zowel individueel als met een groep aanmelden. In overleg is er veel mogelijk qua inhoud, locatie en aantal cursisten.

Je meld je aan als individu

Een workshop één op één kan erg waardevol zijn, omdat ik op die manier goed kan inspelen op waar jij behoefte aan hebt.

Als we één op één werken, zal ik contact met je opnemen om te kijken wat je verwachtingen zijn en wat het beste past. We kunnen rondom een bepaald thema een sessie doen (eten, stress, pijn, piekeren) of een meer algemene sessie als introductie of als opfris. Of misschien zit je leven op het moment in een dal, loop je in je beoefening tegen dingen aan of heb je behoefte aan wat inspiratie!

Een individuele sessie duurt 1,5 tot 2 uur. Hiervoor vraag ik €45 euro. Dit is inclusief materiaal en thee.

Als je je individueel aanmeldt voor een workshop kunnen we ook kijken of we een groepje met anderen kunnen vormen. Het voordeel van het werken in een groep is dat het erg waardevol kan zijn om te zien wat anderen ervaren. Samen een berg beklimmen kan erg helpen (zie mijn stuk over gedeelde menselijkheid). Maar soms past een individuele sessie gewoon beter.

Je meld je aan als groep

Als je je aanmeldt met een groep kijk ik waar jullie behoefte ligt en stel ik in overleg een programma samen. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van communicatie, omgaan met stress of mindful eten. Ook is het natuurlijk mogelijk om een algemene introductie workshop te plannen. Een workshop duurt standaard ongeveer 3 uur en daarvoor vraag ik €35,- per persoon, inclusief oefenmateriaal en thee. In weekenden of avonden vraag ik €5,- per persoon extra. Het minimaal aantal personen is 4, maximaal 12.

In overleg is het ook mogelijk om een langere workshop te plannen of met meer personen. Ook kan ik op een andere locatie de workshop komen geven. Als de locatie verder dan 10km van InnerSeeing is vraag ik €0,30 per km reiskostenvergoeding bovenop de cursusprijs (zie hier de locatie van InnerSeeing). Afhankelijk van de duur van de workshop stel ik een prijs samen. Neem contact met mij op wanneer je hierover wilt overleggen.

Bij speciale workshops voor minima ben ik van harte bereid mijn cursusprijs aan te passen.

 

Scroll naar top